Saturday, 10 December 2011

PEREMPUAN CANTIK VS PEREMPUAN TAK CANTIK


Haa, ni AYATUL nak tegur ni. hehehe. tak semestinya lelaki je jadi mangsa. perempuan pun jadi mangsa. ohhh untuk pengetahuan Para blogger sekalian, bahan-bahan ni didapatkan di forum-forum dan website-website tempatan. Jangan la terlalu emo, sejauh mana korang nak nilai post ni nilai la. actualy tak semua manusia seperti yang kite harapkan. Jadi berhati-hati la yea dengan segala liku-liku kehidupan yang serba kabur ni eh? enjoy!!AYATUL sekadar Share Jer!
Kalau perempuan cantik pendiam
lelaki akan kata: wow!ciri2 isteri idaman…
Kalau perempuan tak cantik pendiam
Lelaki akan kata: tak reti berkomunikasi agaknyer…



Kalau perempuan cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: mesti ada krisis nih…kesiannyer…
Kalau perempuan tak cantik berbuat jahat
Lelaki akan kata: dah la tak lawa,perangai plak mcm s***!!
Kalau perempuan cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: wow!heroin sejati…
Kalau perempuan tak cantik menolong lelaki yg kesusahan
Lelaki akan kata: hmm…taktik nak ngorat la tu…


Kalau perempuan cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: ok la…bagai pinang d belah dua…
Kalau perempuan tak cantik dpt lelaki handsome
Lelaki akan kata: kesian…mst dah kena bomoh lelaki tu…
Kalau perempuan cantik d tinggal kekasih
Lelaki akan kata: buta kayu btol mamat tu!!
Kalau perempuan tak cantik d tinggal kekasihLelaki akan kata: patut pon kena reject…

Kalau perempuan cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: ntah dato’ mana bela ni…
Kalau perempuan tak cantik bawa BMW
Lelaki akan kata: mesti anak org kaya ni.
Kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: wah…caringnyer…
Kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki
Lelaki akan kata: eleh,gedik la tu…

Kalau perempuan cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: don’t worry,i will make u happy forever…
Kalau perempuan tak cantik bersedih hati
Lelaki akan kata: ckit2 nangis!!gembeng tol..ngade2 la…

Kalau perempuan cantik pandai masak
Lelaki akan kata: dah la lawa,pandai masak plak tu…
Kalau perempuan tak cantik pandai masak
Lelaki akan kata: ntah sedap ke tak tu…


Kalau perempuan cantik main2 misscall
Lelaki akan kata: syoknye!!rindu la tu…
Kalau perempuan tak cantik main2 miskol
Lelaki akan kata: ko ni takde keje lain ke??!sibuk ni tau tak!!
Nota Kaki: haa. to lelaki plak jangan marah-marah plak? and girl-girl post2 sebelum ni jangan la marah plak, AYATUL bukan attack perempuan. AYATUL menunjukkan kebenaran di sebalik kehidupan. Bukan semua GIRL macam tuh dan Bukan Semua Lelaki macam tuh. so jangan saman AYATUL k? AYATUL student lagik! :P

1 comment:

gmiDOTstudent09 said...

done follow u . come to my blog and my page . do like n follow k
http://speechless009.blogspot.com/
http://www.facebook.com/pages/Bloggering/300376856657636

COPYRIGHT@SEGALA YANG TERCATAT DIATAS SEMUANYA HAK MILIK Ayatul DOLLIXIOUS